MEDICINSKI PREVOD

Medicinski prevod – Specijalizovani tim za profesionalni i stručni prevod

Medicinski prevod – tačnost i preciznost iznad svega

Naše reference za medicinski prevod i prevod u oblasti farmakologije su veoma značajne i pokrivaju razne oblasti. Prevodili smo za najveće proizvođače lekova u regionu i najveću privatnu zdravstvenu grupaciju u Srbiji. Prevodili smo klinička istraživanja, testiranja, lekarske upute i post-operativne izveštaje, izvozno-uvoznu dokumentaciju za različite lekove i suplemente, prevodili smo za domove zdravlja, bolnice i specijalizovane salone za lepotu.

Veliki broj jezika, prevodi, redakture, povratni prevodi – medicinski prevod oblast u kojoj prevođenje mora biti apsolutno precizno i gde propusti nisu dozvoljeni.

Halifax specijalizovani stručni tim za medicinski prevod je garancija da će vaše prevode raditi profesionalci koji razumeju vaše potrebe i vaš jezik. S nama možete biti sigurni da neće biti probijanja dogovorenih rokova i da ćete dobiti prevod koji zadovoljava najviše standarde prevodilačke struke.

Svesni smo da je prevod samo jedan od malih točkića u velikoj mašineriji poslovanja naših klijenata. Zato se trudimo da im, bar u delu u kojem mi možemo da utičemo, olakšamo njihov svakodnevni posao. Pitajte ih kako izgleda raditi s nama, pitajte ih o uslugama koje smo pružili. Pozovite nas i zatražite kontakte klijenata za proveru kvaliteta naših stručnih medicinskih prevoda, kao i drugih prevoda, ali i naše profesionalnosti uopše. Sa zadovoljstvom ćemo vam proslediti njihove telefone i elektronske adrese.

Halifax reference

Zatražite ponudu

Usluge prevoda

Garancija kvaliteta

Početna

Call Now Button