PREVOD FINANSIJE I BANKARSTVO

Specijalizovani tim za vrhunski prevod – Finansije i bankarstvo

Finansije i bankarstvo – Prevod koji zahteva poznavanje struke i jezika

Za oblast prevoda Finansije i bankarstvo, Halifax ima specijalizovani stručni tim profesionalaca koji je garancija da će vaše prevode raditi oni koji razumeju vaše potrebe i vaš jezik. S nama možete biti sigurni da neće biti probijanja dogovorenih rokova i da ćete dobiti prevod koji zadovoljava najviše standarde prevodilačke struke.

Naše reference u oblasti prevoda finansija i bankarstva su izuzetne. Naše usluge prevođenja koristile su brojne javne institucije iz ovog domena poslovanja, međunarodne finansijske institucije, regulatorne agencije i brojne privatne kompanije: banke, osiguravajuća društva, investicioni fondovi, itd.

Svesni smo da je prevod samo jedan od malih točkića u velikoj mašineriji poslovanja naših klijenata. Zato se trudimo da im, bar u delu u kojem mi možemo da utičemo, olakšamo njihov svakodnevni posao. Pitajte ih kako izgleda raditi s nama, pitajte ih o uslugama koje smo pružili. Pozovite nas i zatražite kontakte klijenata za proveru kvaliteta naših stručnih prevoda finansija ili bankarstva, kao i drugih prevoda, ali i naše profesionalnosti uopše. Sa zadovoljstvom ćemo vam proslediti njihove telefone i elektronske adrese.

Halifax reference

Javne i međunarodne finansijske institucije

Privatni sektor

Halifax reference – Finansije i bankarstvo

Hypo Alpe Adria Bank

Call Now Button