PREVOD MARKETING I MEDIJI

Specijalizovani tim za vrhunski prevod – Marketing i mediji

Prevod – Marketing i mediji – čarolija reči i izraza

Za oblast prevoda Marketing i mediji, Halifax ima specijalizovani stručni tim profesionalaca koji je garancija da će vaše prevode raditi oni koji razumeju vaše potrebe i vaš jezik. S nama možete biti sigurni da neće biti probijanja dogovorenih rokova i da ćete dobiti prevod koji zadovoljava najviše standarde prevodilačke struke.

Naše reference za oblast prevoda Marketing i mediji uključuju čitav niz lokalnih i međunarodnih reklamnih agencija i medijskih kompanija, organizatora konferencija i filmskih studija.

Prevođenje tekstova namenjenih za reklamu je uvek poseban izazov. Bukvalni prevod je retko upotrebljiv, koristan je samo da redaktoru da predstavu o osobinama koje oglašivač želi da istakne. Konačni proizvod je posledica jezičke kreativnosti urednika, što zadatak čini zanimljivim, ali i zahtevnijim.

Svesni smo da je prevod samo jedan od malih točkića u velikoj mašineriji poslovanja naših klijenata. Zato se trudimo da im, bar u delu u kojem mi možemo da utičemo, olakšamo njihov svakodnevni posao. Pitajte ih kako izgleda raditi s nama, pitajte ih o uslugama koje smo pružili. Pozovite nas i zatražite kontakte klijenata za proveru kvaliteta naših stručnih prevoda u oblasti Marketing i mediji, kao i drugih prevoda, ali i naše profesionalnosti uopše. Sa zadovoljstvom ćemo vam proslediti njihove telefone i elektronske adrese.

Halifax reference
Halifax reference

Zatražite ponudu

Usluge prevoda

Garancija kvaliteta

Početna

Call Now Button